Πρεζεράκου: Έκκληση βοήθειας για να επιστρέψουν οι γονείς της Αναστασίας από τις ΗΠΑ

Σε μια συγκινητική ανάρτηση η πρωταθλήτρια Ερρίκα Πρεζεράκου, μιλά για την αδερφή της Ξένια και τον σύζυγο της Ηλία αλλά και την αδικοχαμένη 7 χρονη ανιψιά της Αναστασία που έπασχε από μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, γνωστή και ως dipg.

Αυτή τη στιγμή, ύστερα από την βαριά απώλεια που βιώνουν, είναι μόνοι τους στη Νέα Υόρκη και πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα. Η κ. Πρεζεράκου, απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν είτε μέσω της Πρεσβείας στις ΗΠΑ, ή στο προξενείο ή ακόμη και στο υπουργείο Εξωτερικών ώστε να γυρίσουν το συντομότερο δυνατόν οι γονείς της 7χρονής Αναστασίας.

Η ανάρτηση της Έρικκας Πρεζεράκου στο Instagram

“Η αδελφη μου η Ξενια είναι 3 χρόνια μικρότερη μου . «Το λατρεμένο μας» όπως συνήθως την αποκαλούσε η μητέρα μας.

Τους τελευταίους 9 μήνες η Ξενια και ο Ηλίας συναντησαν πολλες νεες πτυχες του εαυτού τους λόγω της ασθένειας της Αναστασιας .. DIPG ..
Είχαν μοιράσει αυτόν τον αγώνα για το καλύτερο δυνατο
Ο Ηλίας διαβάζε κάθε μέρα απο την πρώτη μέρα ότι μπορεί να αφορούσε την ασθένεια ….διατροφή… νέες μεθόδους …ερευνητικα προγράμματα .. έψαχνε λύση με όλο του το είναι σε όλο το κόσμο κυριολεκτικά ..έγινε «γιατρος» «νοσοκόμος» έμαθε ορολογίες μέρα νύχτα ..είχε τα πρακτικα .θα το καταλαβαίνατε μόνο ζούσατε την καθημερινότητα του .Απιστευτος πατέρας
Η Ξενια έχοντας και αυτή επίγνωση ότι το παιδί της παλευει με κάτι αδιανόητο κάθε μέρα έπαιζε μαζί της , της έκανε αστεία της έδινε κουράγιο την πείραζε με το δικό τους χιουμορ ..την είχε 9 μήνες στην Αμερική ασταμάτητα στην αγκαλιά της, την ίδια στιγμή που ξέροντας με τι τα έχει βάλει κάποιος θα ήθελε να κοπανήσει το κεφάλι του στο τοίχο .. κι ομως άντεχε .. άντεχε γιατί ήταν ΜΑΝΑ .. Την ίδια στιγμή μεταμορφωνοταν σε λιοντάρι απεναντι σε κάθε εμπόδιο ,κάθε στιγμή που ενοιωθε να χρειάζεται στήριξη η Αναστασια .

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλο αυτό το διάστημα για την στήριξη την αγάπη και την προσευχή σας στο αγγελούδι μας και σε αυτούς τους γονεις 🙏🙏”

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε