Η ομάδα του Επίκουρου στην Α1 Εθνική κατηγορία του βόλεϊ

Τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της ομάδας του Επίκουρου, Παναγιώτη Αντωνίου, στον προπονητή, Κώστα Χαριτωνίδη, και στους παίκτες για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν και το άλμα που έκαναν στην Α1 Εθνική κατηγορία του βόλεϊ, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης.
«Για μια ακόμη φορά κάνατε υπερήφανο τον κόσμο της Πολίχνης, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Με την επίπονη και πειθαρχημένη προσπάθειά τους οι παίκτες του Επίκουρου απέδειξαν ότι μπορούν να νικούν, δίνοντας το παράδειγμα για το πώς κερδίζονται οι διακρίσεις», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα βόλεϊ του Επίκουρου αγωνίσθηκε το Σάββατο μέσα στα Μουδανιά και κερδίζοντας με 3 – 0 την τοπική ομάδα τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία και ανέβηκε πανάξια στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Πολίχνης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας του βόλεϊ.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε