Παρίσι: Ληστής με πατίνι άρπαξε κοσμήματα Chaumet αξίας 2 εκ. ευρώ

Στόχος μιας ιδιαίτερης ληστείας έγινε ένα κατάστημα κοσμημάτων Chaumet, που βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο κέντρο του Παρισιού, ανακοίνωσε η εισαγγελία της πόλης, με τα κλοπιμαία να φτάνουν σε αξία σχεδόν δύο εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Le Parisien έγραψε ότι ένας άνδρας έφτασε στο κατάστημα με ένα πατίνι και έβγαλε ένα όπλο μέσα στο κατάστημα αργά το απόγευμα της Τρίτης (27/7), πριν φύγει από το σημείο χρησιμοποιώντας ξανά το δίτροχο.

Το γραφείο του εισαγγελέα ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα, αλλά δεν επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις για το ύψος της λείας.

Σημειώνεται ότι η Chaumet είναι μία από τις παλαιότερες μάρκες κοσμημάτων της Γαλλίας και ανήκει στον όμιλο ειδών πολυτελείας LVMH.

Επίσης, δεν κατέστη άμεσα εφικτή η επικοινωνία με τον όμιλο για να σχολιάσει το συμβάν.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε