Cruella 2: Η Emma Stone πρωταγωνίστρια στο σίκουελ της νέας ταινίας

Η Emma Stone έκλεισε συμφωνία με τα στούντιο της Disney για να πρωταγωνιστήσει στο “Cruella 2”, όπως αναφέρει το THR. Η κίνηση αυτή είναι σημαντική για την εταιρεία επειδή έρχεται εν μέσω της αναταραχής που προκάλεσε η αγωγή της Scarlett Johansson εναντίον της Disney, για την αποζημίωσή της για την ταινία “Black Widow”, η οποία όπως και η Cruella, έκανε το ντεμπούτο της τόσο στους κινηματογράφους  όσο και στο Disney+.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής για το “Cruella 2”, είναι ότι επιστρέφουν ο σκηνοθέτης Craig Gillespie και ο σεναριογράφος Tony McNamara.

Να υπενθυμίσουμε ότι η “Cruella” με την Stone έκανε το ντεμπούτο του στις 28 Μαΐου ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στο Disney+, κάτω από τη βαθμίδα του Premier Access, καθιστώντας την ταινία διαθέσιμη για αγορά στην τιμή των $ 30. Μέχρι σήμερα, η ταινία έχει κερδίσει 85 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και 221 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε