Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στον προαύλιο χώρο βιομηχανικής εγκατάστασης επί της οδού Λουτρού του δήμου Αχαρνών Αττικής και, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω του ότι καίγεται μεγάλη ποσότητα πλαστικών, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύς καπνός στην περιοχή.

Σε εργοστάσιο ανακύκλωσης καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα στην οδό Λουτρού του δήμου Αχαρνών.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι σε εξέλιξη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο, καθώς καίγονται κυρίως πλαστικά στον προαύλιο χώρο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν εικοσιένας πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε επίσης ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και παρέχουν συνδρομή εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής· θα ερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αφού ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε