Φροντιστήρια Συν(+) Εργασία

Φροντιστήρια Συν(+) Εργασία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα φροντιστήρια ΣΥΝ(+) ΕΡΓΑΣΙΑ ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από το έτος 2005 στην περιοχή της Χαριλάου (Θεσσαλονίκη) με στόχο να προσφέρουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους μαθητές. Καθώς οι απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων και οι επιδόσεις στο σχολείο ολοένα αυξάνουν τον πήχυ, τα φροντιστήρια μας επιδίωξαν και πραγματοποίησαν μια τομή στα εκπαιδευτικά δεδομένα της περιοχής. Οι συγκεκριμένες κατευθύνσεις και διαδικασίες στον τρόπο διδασκαλίας, η οργανωμένη προσπάθεια και η εφαρμογή συστηματικών προγραμμάτων συντέλεσαν σε μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία.

Ο δρόμος σ’ αυτά τα χρόνια λειτουργίας στέφθηκε από σημαντικές επιτυχίες των μαθητών μας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έχουμε σημειώσει υψηλά ποσοστά επιτυχιών και μάλιστα στις πρώτες σχολές επιθυμίας. Έχουμε κάνει πράξη τα όνειρα των μαθητών και κατορθώσαμε όλα εκείνα για τα οποία μας εμπιστεύτηκαν.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η διαδικασία εκμάθησης είναι αέναη, καρπός επιμονής και αφοσίωσης. Στόχος είναι η απόλυτη κατανόηση και αφομοίωση, που επιτυγχάνεται με την όξυνση της κρίσης και της σκέψης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των μαθητών. Επιπλέον πραγματοποιείται πρόγραμμα ενίσχυσης και ουσιαστικής στήριξης όπου κρίνεται απαραίτητο για την κάλυψη των κενών και την βελτίωση της απόδοσης.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ομοιογενή ανάλογα με τις δυνατότητες, των 3-5 ή 6-7 ατόμων και διατηρούνται κλειστά μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Στο φροντιστήριο ΣΥΝ(+)ΕΡΓΑΣΙΑ παρέχεται όλο το απαραίτητο υλικό που είναι ιδιαίτερα επιμελημένο, ευανάγνωστο και εύληπτο. Περιέχει ακριβείς οδηγίες που προσφέρουν στους μαθητές όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Με έμφαση στις διαρκείς επαναλήψεις της ύλης έχουν καθοριστεί 4 κύκλοι διαγωνισμάτων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Τα διαγωνίσματα είναι τρίωρα και καλύπτουν όλο το φάσμα της διδακτέας ύλης.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Με πείρα και σεβασμό προς τους μαθητές και τους γονείς παρέχεται ηθική και ψυχολογική στήριξη. Καθώς η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης περνά από προσωπική επαφή, το φροντιστήριο αντιμετωπίζει το κάθε παιδί μεμονωμένα και ξεχωριστά. Μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις ανησυχίες και αγωνίες και επιθυμούμε να μεταγγίσουμε ήθος, συνέπεια και αυτοπεποίθηση για την κατάκτηση των υψηλών στόχων.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το αυστηρά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό υπηρετεί με πάθος το έργο του. Με πλήρη γνώση και αγάπη για το αντικείμενο αποδίδει το μέγιστο. Εμπλουτίζει και συνδράμει στο όραμα και την προσπάθεια μας.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

– Βαθιά γνώση των αναγκών του μαθητή
– Σύγχρονη Παιδαγωγική Πρακτική
– Πλούσιο Υποστηρικτικό Υλικό
– Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό
– Αναβαθμισμένοι Χώροι
– Ολιγομελή – Ομοιογενή Τμήματα
– Διάθεση για επιτυχία

Απευθύνεται σε μαθητές

– Γ’ Λυκείου – αποφοίτους για εισαγωγή σε ΑΕΙ – ΤΕΙ
– Β’ – Α’ Λυκείου για δημιουργία απαραίτητης υποδομής
– ΕΠΑΛ
– ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΣΥΝ(+) ΕΡΓΑΣΙΑ προσφέρουν μείον (-)1000€ για οποιοδήποτε τμήμα (Α’ Β’ Γ΄) Λυκείου

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε