Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Lord Byron

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Lord Byron

Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Lord Byron διδάσκουν ποιοτικά Αγγλικά για περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια, οδηγώντας τους σπουδαστές τους στην επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια μετά από απαίτηση των μαθητών, διαθέτουμε αξιόλογους συνεργάτες καθηγητές που διδάσκουν και συντονίζουν τα τμήματα των άλλων γλωσσών.

Το σχολείο είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του Cambridge-ESOL Exams GR-801 από το Μάρτιο του 2002, του City & Guilds Exams και του TIE (Test of Interactive English) όπως και του TEA (Test of English for Aviation). Ακόμη το «Lord Byron School» είναι πλήρες μέλος του EAQUALS (European Association for Quality Language Services).

Τον Ιούνιο του 2002 το σχολείο έγινε ιδρυτικό μέλος, του Πανελλήνιου Συλλόγου QLS-Quality in Language Schools. Το QLS είναι ένας μη-κυβερνητικός Οργανισμός και έχει πρωταρχικό στόχο να προσφέρει συνεχή εκπαίδευση συμβάλλοντας στην πρόοδο της διδασκαλίας και των διαδικασιών μάθησης προς όφελος των χιλιάδων μαθητών του οργανισμού.

Οι έμπειροι καθηγητές μας ξέρουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή στην προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις του πανεπιστήμιου του Cambridge ή του Michigan. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες μετάφρασης για τους μαθητές μας, ειδικότερα όταν ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό προετοιμάζοντάς τους και για τις εξετάσεις IELTS, ΤΙΕ, TOEFL, TOEIC, GRE και GMAT.

Η υλικοτεχνική υποδομή και οι εγκαταστάσεις είναι άρικτα συνδεδεμένες με το επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών.
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών LORD BYRON έχουν εξοπλιστεί με διαδραστικούς πίνακες (μια επιφάνεια αφής στο μέγεθος ενός παραδοσιακού μαυροπίνακα ή ακόμα του λευκού πίνακα με μαρκαδόρο συνδεδεμένο σε ένα Η/Υ και ένα προβολικό με το οποίο προβάλλεται η εικόνα από τον υπολογιστή), και οι καθηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί στην χρήση τους από τον Μάιο του 2008. Η χρήση αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας με ψηφιακό υλικό και πολυμέσα δημιουργόντας στους μαθητές :

• Αύξηση ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος καθώς και πρόσθετα μαθησιακά κίνητρα
• Θετική επίδραση με περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή και ενημέρωση
• Ανάπτυξη κοινωνικών και προσωπικών δεξιοτήτων
• Τις προϋποθέσεις για λιγότερες σημειώσεις μέσα στην τάξη
• Αυξημένη ανταπόκριση και δυνατότητα αφομοίωσης σύνθετων εννοιών
• Συνθήκες καλύτερης εκμάθησης για παιδιά με διαφορετικά στυλ μάθησης (Ακουστικά, Οπτικά, Κιναισθητικά) καθώς και αύξηση της αυτοπεποίθησης για τους εσωστρεφείς μαθητές
• Βελτίωση της δυνατότητας να ενισχυθεί η αντιληπτική και η μνημονική ικανότητα

Οι σπουδαστές ή οι επισκέπτες βλέπουν αμέσως τη φιλική, αλλά επαγγελματική ατμόσφαιρα του σχολείου, τον ενθουσιασμό και το δυναμισμό των καθηγητών αλλά και των σπουδαστών.
Oι περισσότεροι σπουδαστές μας προτιμούν λόγω συστάσεων από στόμα σε στόμα. Ποικίλουν δε από φοιτητές πανεπιστημίου, μεταπτυχιακούς, επιστήμονες καθώς και εργαζόμενους ή επαγγελματίες.


Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Lord Byron προσφέρουν σε δύο (2) άτομα από μείον (-)500 euro για τμήματα παρακολούθησης μαθημάτων Αγγλικής γλώσσας με στόχο την απόκηση CPE – ECPE ή F.C.E. – E.C.C.E.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε