O παραμυθένιος γάμος της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η διεθνούς φήμης fashion designer Μαίρη Κατράντζου, της γνωστής οικογενείας από την Θεσσαλονίκη και ο καθηγητής Iατρικής Μάριος Πολίτης.

Φωτογραφίες από τον γάμο δημοσιοποίησε η Μαίρη Κατράντζου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Να σημειωθεί ότι η τελετή του πολιτικού γάμου έγινε στην οικία της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 30 καλεσμένους, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Κουμπάρα του νεονύμφων ήταν η  πρόεδρος του Ιδρύματος «Ελπίδα» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώ τον γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου, γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας και η Βίκυ Καγιά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Katrantzou (@marykatrantzou)

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε