MATRIX 4: To επίσημο trailer της ταινίας

Κάπου -στο κοντινό- μέλλον, οι μηχανές έχουν επικρατήσει και ο άνθρωπος χρησιμοποιείται μόνο ως πηγή ενέργειας! Η προφητεία μιλάει για έναν «εκλεκτό». Είναι αυτός ο «Νίο»; Ποιος θα επικρατήσει; Η ανθρώπινη ή η τεχνητή νοημοσύνη;

Αρκετά χρόνια μετά τη μεγάλη μάχη του MATRIX 3, έρχεται η νέα έκδοση, το 4ο μέρος της σειράς ταινιών, με έναν… διαφορετικό Νίο, εξελίξεις που θα προκαλέσουν… σεισμούς και μεγάλες εκπλήξεις και ένα απρόβλεπτο τέλος.

Την Τρίτη κυκλοφόρησε το τίζερ της νέας ταινίας. Δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη (09/09), η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο επίσημο τρέιλερ του MATRIX 4 ( το περιεχόμενο του οποίου το cityportal είχε αποκαλύψει τον Αύγουστο).

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε