Συνελήφθη... ντελιβεράς κοκαΐνης - Έκανε παράδοση σε σύζυγο τραγουδιστή

Στην σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν τα ξημέρωμα του Σαββάτου, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον τραγουδιστή μετά την σύλληψη του dealer του, όταν αυτός άφηνε 16γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι. Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 16 γραμμαρίων.

Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για να τα αφήσουν.

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγός του οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών στην περιοχή του Ζεφυρίου

Κατασχέθηκαν -1.527- γραμμ. ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -310- ευρώ

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 30-9-2021 στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., δύο (2) ημεδαποί για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δραστηριοποίηση των ανωτέρω στην εμπορία ναρκωτικών, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στο Ζεφύρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1.527- γραμμ. ηρωίνης,
ζυγαριά ακριβείας και
το χρηματικό ποσό των -310- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε