Τέξας: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο- Ένας καβγάς η αιτία του κακού- Χαροπαλεύει 15χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς, μέσα σε λύκειο του Άρλινγκτον, στο Τέξας, όταν ένας μαθητής άνοιξε πυρ έπειτα από τσακωμό με άλλο μαθητή, προτού τραπεί σε φυγή, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον υπαρχηγό της Αστυνομίας Κολμπάι, οι πυροβολισμοί είναι αποτέλεσμα ενός διαπληκτισμού μεταξύ μαθητών μέσα σε μια αίθουσα.

«Πιστεύουμε ότι υπήρξε ένας καβγάς μεταξύ του μαθητή και ενός άλλου προσώπου, έγινε χρήση ενός όπλου», σημείωσε.

«Δεν πρόκειται για μια τυχαία πράξη βίας», συμπλήρωσε.

Εκ των τεσσάρων τραυματιών, οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Από τους τραυματίες ένας 15χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ένα ακόμα άτομο χειρουργήθηκε λόγω των πυροβολισμών, δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας Κέβιν Κολμπάι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Τρία θύματα είναι μαθητές και το τέταρτο άτομο είναι μεγαλύτερης ηλικίας, συμπλήρωσε ο αξιωματικός, χωρίς να αποσαφηνίσει εάν πρόκειται για κάποιον εκπαιδευτικό ή εργαζόμενο στο λύκειο.

 

Ο δράστης

Ο δράστης είναι ένας μαθητής ηλικίας 18 ετών. Ονομάζεται Τίμοθι Τζορτζ Σίμπκινς (Timothy George Simpkins). Ο 18χρονος διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο, αφότου άνοιξε πυρ και οι αρχές τον αναζητούσαν, χαρακτηρίζοντάς τον «ένοπλο και επικίνδυνο».

Όπως αναφέρει το FOXNEWS, o ένοπλος δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία έχοντας δίπλα του τον δικηγόρο του.

Η αστυνομία του Άρλινγκτον ανακοίνωσε ότι συνελήφθη με 3 κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο ενώ έχει ανακαλυφθεί και το όπλο διαμετρήματος .45.

 

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε