Movies: Home Sweet Home Alone (TRAILER)

Μία ακόμα επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία του παρελθόντος ανεβαίνει στην μικρή  οθόνη, υπογραμμίζοντας την τάση των remake (π.χ. η μεταφορά του “Turner & Hooch” του 1989 με τον Τομ Χανκς, σε ομώνυμη μίνι σειρά το 2021)  που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο.

Και για του λόγου το αληθές, η Disney+ ετοιμάζεται να φέρει πίσω στις οθόνες ταινίες της  Fox όπως “Cheaper By the Dozen“, “Night at the Museum” και “Diary of a Wimpy Kid“.

 

“Home Sweet Home Alone” (2021)

Από το “Home Alone” του 1990 με τον Κέβιν (Macaulay Culkin), οι περιπέτειες ενός μικρού αγοριού που το ξεχνάει η οικογένειά του τα Χριστούγεννα επιστρέφουν με το “Home Sweet Home Alone” (2021) με τον Μαξ (Archie Yates).

Λοιποί πρωταγωνιστές είναι οι Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Pete Holmes,Ally Maki, Chris Parnell ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Mazer ( Ali G, Borat, Borat Subsequent Moviefilm).

H παραγωγή ανήκει στα 20th Century Studios.

H πρεμιέρα της ταινίας έχει ορισθεί στις 12 Νοεμβρίου, αποκλειστικά από την πλατφόρμα

Disney+.

Υπόθεση

Το “Home Sweet Home Alone” είναι μία χριστουγεννιάτικη κωμωδία που ακολουθεί τη γνωστή πλοκή των προηγούμενων ταινιών του “Home Alone” .

Ο Μαξ Μέρσερ είναι ένα 12χρονο αγόρι που μένει κατά λάθος μόνος του στο σπίτι, όταν η οικογένειά του πηγαίνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μετά το “σοκ” της εγκατάλειψης, ο Μαξ πρέπει να σκεφτεί τρόπους για να υπερασπιστεί το σπίτι του από ένα παντρεμένο ζευγάρι που φτάνει εκεί για να κλέψει ένα ανεκτίμητο κειμήλιο.

Tα σχόλια για την νέα έκδοση του ” Home Alone” στα social media

Πάντως αν κρίνουμε από τα σχόλια στα social media για την νέα ταινία franchise του “Home Alone” (δείτε τη λιστα παρακάτω), οι σινεφίλ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την 6η κατά σειρά εκδοχή της.

1990- Home Alone
1992- Home Alone 2: Lost in New York
1997- Home Alone 3
2002- Home Alone 4: Taking Back the House
2012- Home Alone: The Holiday Heist

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney+ (@disneyplus)


►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε