DWTS: Με τσα-τσα και JLO, η Μπέσσυ Αργυράκη έκλεψε την παράσταση! (BINTEO)

Το Dancing with the Stars έκανε πρεμιέρα με ένα φαντασμαγορικό τρόπο.

Το σόου ξεκίνησε με μια όμορφη χορογραφία όλων των διαγωνιζόμενων λίγο πριν εμφανιστεί η Βίκυ Καγιά με μια εντυπωσιακή μωβ τουαλέτα.

«Καλησπέρα σας, σας καλωσορίζουμε στο DWTS. Την μεγάλη γιορτή χορού. Έχουμε glitter, έχουμε χαμόγελο, εντυπωσιακές χορογραφίες και δεκαέξι αστέρια. Δεκαέξι διάσημα αστέρια που θα λάμψουν χορεύοντας» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του DWTS στην έναρξη του πρώτου live στο STAR. «Θα γυρίσουμε τον κόσμο χορεύοντας. Στη Βραζιλία θα πάμε για σάμπα, θα πάμε στην Κούβα για Τσα τσα τσα αλλά θα πάμε και στην Αγγλία για ένα αριστοκρατικό βαλς» συμπλήρωσε ο Λάμπρος Φισφής.

Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρη

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην πρεμιέρα του DWTS που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (17/10) στο Star.

Χόρεψε καταπληκτικά αφήνοντας άφωνους τους πάντες, ακόμα κι εκείνους που δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει τόσο καλά.

Στο πλατό όμως ήταν και η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, που φέτος βλέπουμε στις εκπομπές Καλύτερα Δε Γίνεται και J2US, δηλώνοντας περήφανη για την μητέρα της και πολύ εντυπωσιασμένη.

«Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη!», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Κοριτσάκι μου έτσι θέλω να είσαι κι εσύ. Όπου κι αν είσαι θέλω να το εξαντλείς το θέμα», απάντησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε