Principal Club Theater | Ζερβουδάκης - Νταγάκη ενώνουν δυνάμεις

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Γεωργία Νταγάκη ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά για να παρουσιάσουν μία νέα μουσική συνάντηση στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο καλλιτέχνες μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία, για πρώτη φορά σμίγουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, και μαζί ενώνουν μουσικά τον Βορρά με το Νότο, τη Θεσσαλονίκη με την Κρήτη. Δύο κόσμους με ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά με κοινό παρονομαστή την αλήθεια και το πάθος στην έκφραση.

Στο πρόγραμμά τους θα ερμηνεύσουν ακουστικές μπαλάντες με την ηλεκτρισμένη ροκ εκφορά, στον ρυθμό και στην ένταση. Οι θεατές θα ταξιδέψουν από τον αμιγώς «λαϊκό» η και «ρεμπέτικο» τρόπο του έντεχνου τραγουδιού, μέχρι τις βιωματικές μελωδίες, με έντονο το άρωμα της παράδοσης. Ιδιαίτερα χρωματισμένα από τον Βαλκανικό μας τρόπο. Δοσμένα όλα με αγάπη και φαντασία.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης , ένας ερμηνευτής και τραγουδοποιός μοναδικής κοπής, με επιβλητική σκηνική παρουσία, που έχει αφήσει έντονο στίγμα από το ξεκίνημα του με τους ιστορικούς “Νέους Επιβάτες” και κατόπιν με τις προσωπικές δουλειές του και συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές. Φωνή αισθαντική που έχει αφομοιώσει τόσο τις ροκ επιρροές του όσο και τις ισχυρές καταβολές της παραδοσιακής, ρεμπέτικης και λαϊκής μας μουσικής.

Η Γεωργία Νταγάκη είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνις που κατόρθωσε με ένα παραδοσιακό όργανο, όπως είναι η κρητική λύρα, να καταξιωθεί καλλιτεχνικά σε διεθνές επίπεδο. Με τη δεξιοτεχνία της και την δυναμική παρουσία συμμετείχε σε διεθνείς παραγωγές συνεργαζόμενη με τον EricBurdon, τους Gordon Gano & Violent Femmes και τον Goran Bregovic, ντύνοντας με ελληνικό χρώμα μεγάλα τραγούδια της rock, τόσο σε live εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία τους.

Μαζί τους εμφανίζονται οι μουσικοί: Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα), Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο), Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρες)

Info

Principal Club Theater, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 μ.μ.
Έναρξη συναυλίας στις 22.00 μ.μ.
Εισιτήρια προπωλούνται 13€ στο https://www.viva.gr/tickets/music/zervoudakis-ntagaki/
www.principalclub.com, www.facebook.com/principalclub, www.twitter.com/principalclub
www.instagram.com/principal_club

Covif Free

Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε