Θεσσαλονίκη: Αλεξιπτωτιστές με την ελληνική σημαία προσγειώθηκαν στη Μ. Αλεξάνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ήδη από τις πρόβες εντυπωσιακό θέαμα. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης πήραν μία μικρή γεύση για όσα θα συμβούν την Πέμπτη.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα (25/10) το μαχητικό αεροπλάνο «Ζευς» πέταξε πάνω από τον ουρανό της πόλης στην δοκιμαστική του πρόβα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμά του.

Επίσης εντυπωσιακή όμως ήταν και η πτώση δύο αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελεύθερο άλμα.

 

Οι αλεξιπτωτιστές έπεσαν πάνω από τον Θερμαϊκό για να προσγειωθούν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου και βρίσκεται η εξέδρα των επισήμων, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ένας εκ των αλεξιπτωτιστών θα κρατάει την ελληνική σημαία, την οποία θα παραδώσει στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε επίσης-Θεσσαλονίκη: Έπαρση σημαίας στον Λευκό Πύργο παρουσία της Πρόεδρου της Δημοκρατίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Θεσσαλονίκη: «Έσκισε» τον ουρανό το μαχητικό ΖΕΥΣ στη δοκιμαστική πτήση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε