Θεσσαλονίκη: Ο Άρης Σερβετάλης στο ΑΠΘ για τον «Άνθρωπο του Θεού»

Ο Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» και η σεναριογράφος και σκηνοθέτρια Yelena Popovic, θα βρεθούν την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 στο Δ’ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεολογία και Κινηματογράφος», η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» διοργανώνουν εκδήλωση για την προβολή της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Άρης Σερβετάλης: Έπιασα πάτο – Με έσωσε ένας μοναχός (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Χρυσόστομος Σταμούλης, κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, η Μαρία Γιαχνάκη, διευθύντρια του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» και η Yelena Popovic. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, τον Συμεών Πασχαλίδη και τον Παναγιώτη Υφαντή, καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ,

Τη συζήτηση συντονίζουν ο κ. Σταμούλης και η Διονυσία Χατζή (ΕΔΙΠ Τμήματος Θεολογίας).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00. Η είσοδος επιτρέπεται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε βεβαίωση νόσησης, είτε αρνητικό Rapid Test 48 ωρών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε