Beauty Story

Beauty story: Μία ξεχωριστή ιστορία ολιστικής ομορφιάς για όλους

Το «Beauty Story» βρίσκεται στον χώρο της Αισθητικής από το 1985 και δικαίως θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και πιο όμορφους χώρους αισθητικής στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στον Εύοσμο.

Η ομάδα του «Beauty Story» παρακολουθεί πάντα όλες τις νέες εξελίξεις και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο, όλα τα αξιόλογα σεμινάρια αισθητικής σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ εξειδικεύεται στην Ολιστική Αισθητική για γρήγορα, εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα.

Beauty Story

Οι ιδιοκτήτριές του Κυριακή Τζογανάκη και Θεοδώρα Νικολαΐδου, έχουν ως βασικό τους στόχο να αντιμετωπίζουν την κάθε ανάγκη του κοινού τους και το κάθε περιστατικό, με τη σωστή προσέγγιση, τη δέουσα σοβαρότητα, με ειλικρίνεια, με σεβασμό και όλα αυτά μάλιστα σε προσιτές τιμές, παρέχοντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς.

Beauty Story

Περιποιήσεις και θεραπείες προσώπου

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας. Μία λαμπερή, καθαρή και χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα προσώπου εκπέμπει ομορφιά και υγεία, τραβάει την προσοχή των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Στο beauty story μπορείτε να βρείτε από τον απλό καθαρισμό μέχρι εξατομικευμένες επεμβατικές θεραπείες ακμής, λεύκανσης και αντιγήρανσης. Όλα αυτά με μηχανήματα και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας από τους καλύτερους οίκους παγκοσμίως.

Beauty Story

Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα-ΣύσφιξηΑποτοξίνωση

Για να είναι το αδυνάτισμα γρήγορο και μόνιμο χρειάζονται ολοκληρωμένες επιστημονικές λύσεις. Γι’αυτό οι άνθρωποι του «Beauty Story» – λαμβάνοντας πλήρες ιστορικό(υγείας, διατροφής, συνήθειες της καθημερινότητας και ψυχολογική κατάσταση)- ασχολούνται με το αποτέλεσμα, αλλά και με το αίτιο. Σου προτείνουν προγράμματα προσαρμοσμένα απόλυτα στις προσωπικές σου ανάγκες και στους προσωπικούς σου στόχους. Από εσένα θέλουν μόνο την ειλικρινή συνεργασία σου και σου εγγυώνται ότι θα πετύχεις τον στόχο σου γρήγορα, εύκολα, υγιεινά, χωρίς στερήσεις κι επιπλέον θα μετατραπεί το “πρόβλημα” του αδυνατίσματος σε “ευκαιρία” για μια ευτυχισμένη ζωή!

Beauty Story

Υπηρεσίες αποτρίχωσης

Η αποτρίχωση είναι μέρος της σύγχρονης φροντίδας ομορφιάς, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Λαμβάνοντας το ιστορικό υγείας κι εκτιμώντας την τρίχα στην προς θεραπεία περιοχή, οι άνθρωποι του  «Beauty Story» σου προτείνουν την καταλληλότερη μέθοδο για να έχεις την πιο γρήγορη, ανώδυνη και οικονομικότερη εφαρμογή. Διαθέτουν Διοδικό Laser, VPL, βελόνα(ηλεκτρόλυση και θερμόλυση) και ζεστό και κρύο κερί.

Beauty Story

Μασάζ

Στο «Beauty Story» μπορείς επίσης να απολαύσεις μοναδικά μασάζ, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος διαθέτει τις γνώσεις και τις τεχνικές για να πετύχει 100% τη χαλάρωση και  την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, συνδυάζοντας τεχνικές Ανατολής και Δύσης.

Beauty StoryBeauty Story

Επανασυντονισμός  στην εσωτερική γαλήνη

Η εξωτερική μας εμφάνιση συνδέεται άμεσα με την εσωτερική μας κατάσταση. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πως βρίσκοντας την εσωτερική μας γαλήνη ενισχύουμε τα αποτελέσματα κάθε θεραπείας που κάνουμε στο πρόσωπο και στο σώμα. Ρώτησε την ομάδα του Beauty Story  και θα εντυπωσιαστείς με την καινούργια προοπτική που θα ανοίξει στη ζωή σου.

Beauty Story

Περιποίηση άκρων και θεραπευτικό πεντικιούρ

Με απόλυτο σεβασμό στη δομή των νυχιών και στο δέρμα και τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα υγιεινής, το team του Beauty Story φροντίζει τα άκρα σας όσον αφορά τη βελτίωση της εμφάνισης και τη θεραπεία τους από προβλήματα υγείας και πόνους. Έτσι βελτιώνεται η εμφάνιση αλλά και η διάθεσή μας!

Βλεφαρίδες

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες αδιαμφισβήτητα τραβούν τα βλέμματα και κάνουν πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή μας! Η τοποθέτηση, βαφή και περμανάντ βλεφαρίδων είναι από τις υπηρεσίες που θα αγαπήσετε!

Beauty StoryBeauty Story

Ένα είναι το σίγουρο… Το «Beauty Story» θα σε μυήσει σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής, όπου η ομορφιά, η υγεία κι η ευεξία θα χαρακτηρίζουν την κάθε σου μέρα!

 

Διεύθυνση: Ανδρομάχης 21-23, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 759830
Website 
Facebook

 

Διαβάστε επίσης: Οι κυρίες γυμνάζονται στην Τούμπα… στο Fitness 4all Ladies

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε