Θεσσαλονίκη-ΤΩΡΑ: Πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων του ΕΣΥ στο κέντρο

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης (25/11) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από εργαζομένους του ΕΣΥ.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας,  άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών αλλά και επιστροφή του προσωπικού που τέθηκε σε αναστολή εργασίας.

Παράλληλα καλούν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση επίταξη ιδιωτικών μονάδων υγείας προκειμένου να μειωθεί η πίεση στο ΕΣΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 

Να σημειωθεί  ότι προηγήθηκε συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και η πορεία θα κινηθεί στις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Αριστοτέλους και θα καταλήξει στο αρχικό σημείο συγκέντρωσης.

Θεσσαλονίκη-ΤΩΡΑ: Πορεία κατά της έμφυλης βίας στο κέντρο

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε