60 min escape rooms

60 min escape rooms: Τα πιο… ιδιαίτερα escape rooms της Θεσσαλονίκη!

Αν ποτέ για να αποδράσεις έπρεπε να σκάψεις, να ανάψεις πούρο, να φτιάξεις αυτοσχέδια σκάλα, να πάρεις αποτυπώματα, να μασήσεις τσίχλα, να κουβαλήσεις δοχεία με νερό και διάφορες άλλες αλλόκοτες δραστηριότητες, τότε έχεις παίξει στο «60 min Escape Rooms»!
Το «60 min Escape Rooms» δημιουργήθηκε  το 2014 όντας μια από τις πρώτες εταιρείες στον χώρο. Η διαφορετική φιλοσοφία που ακολουθεί από την αρχή ως και σήμερα, σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου, είναι και αυτό που το χαρακτηρίζει μοναδικό.

60 min escape rooms

Η φιλοσοφία του 60min στηρίζεται στο adventuregame και όχι στο κλασσικό escaperoom. H διαφορά είναι απλή. Στα δωμάτια του «60 min Escape Rooms» καλείσαι πέρα από το να λύσεις γρίφους,  να σκεφτείς πρακτικά, να κατασκευάσεις και να ανακαλύψεις τις δεξιότητες σου!

60 min escape rooms

Όλα τα δωμάτια είναι τόσο ρεαλιστικά και ατμοσφαιρικά που όντως ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι. Άλλωστε, το πρώτο μέλημα της εταιρείας κάθε φορά που φτιάχνει ένα νέο θεματικό δωμάτιο είναι η ατμόσφαιρα, η πρωτοτυπία των γρίφων και του game play.

Τα δωμάτια απόδρασης

ILLUMINATI

60 min escape rooms

Πόλη του Βατικανού, 2020 μ.Χ.. Πίσω από την επιφανειακή ιστορία της έδρας της Καθολικής Εκκλησίας, κρύβεται μια ιστορία που γνωρίζουν λίγοι και εκλεκτοί. Μια ομάδα ισχυρών ανθρώπων που ανήκουν και διοικούν το πιο σκοτεινό τάγμα που έχει καταγραφεί ποτέ. Τους “ILLUMINATI”. Ένα τάγμα που αποτελεί τροφή για τους λάτρεις των συνωμοσιών. Μια οργάνωση που αιώνες προστατεύει την “Απαγορευμένη ιστορία” από την ανθρωπότητα. Μια ιστορία που βρίσκεται θαμμένη στα έγκατα του ιερού τόπου. Ένας μυστικός χώρος, γνώσης, πίστης και συμβολισμών, που τους πιο πιστούς τούς οδηγεί στην “Βαθύτερη γνώση” και στη “Φώτιση” και τους άπιστους στον αιώνιο “Εγκλεισμό” του απύθμενου Σκότους. Είσαι έτοιμος να ανακαλέσεις αυτά που γνώριζες έως σήμερα, να ανακαλύψεις την “Αλήθεια” και να “Απελευθερωθείς”; Έχεις μόνο 70 λεπτά…

 

ΤΗΕ STRANGER

60 min escape rooms

Το έτος 1992, μυστηριώδεις εξαφανίσεις νέων έρχονται να ταράξουν την ηρεμία και την τάξη μιας μικρής πόλης. Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η αιτία είναι το πυρηνικό εργοστάσιο που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά. Ένα εργοστάσιο που όπως ακούγεται συλλέγει νέους και τους χρησιμοποιεί για πειραματόζωα. Ο λόγος…. άγνωστος! Παρόλα αυτά οι αρχές που ερεύνησαν το εργοστάσιο, έπειτα από την πίεση των πολιτών, δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να έχει σχέση με τις εξαφανίσεις. Στις 7 Σεπτεμβρίου 1992 έρχεται στο προσκήνιο ακόμη μια εξαφάνιση μιας νέας κοπέλας. Αυτή τη φορά θα έπαιρναν την κατάσταση στα χέρια τους, οι ίδιες της οι φίλες. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι καμία τους δεν ξαναγύρισε πίσω. Πλέον θέλεις, η κατάσταση να περάσει στα χέρια σου και μαζί με την ομάδα σου αποφασίζεις πως ήρθε η δική σας ώρα μα δράσετε, όπως ακριβώς έκανε και η παρέα των κοριτσιών. Κατά την παράνομη είσοδο σας στο εργοστάσιο πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν, μόνο που ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να απαντηθούν. Η σύλληψή σας ήταν απλά θέμα χρόνου. Ξυπνάτε μουδιασμένοι μέσα σε έναν παράξενο χώρο 120 τετραγωνικών μέτρων. Έναν χώρο που δεν θυμίζει τίποτα εργοστάσιο. Εκεί ξεκινάνε όλα…. Το πρώτο πράγμα που αντικρίζεται είναι αυτή… η άγνωστη! Καλή τύχη…

 

THE LOST TEMPLE

60 min escape rooms

Παγιδευμένοι μέσα σε έναν ξεχασμένο ναό 100 τετραγωνικών μέτρων γεμάτο μυστικά περάσματα και ανεξήγητους μηχανισμούς, η απόδραση μοιάζει αδύνατη! Το τρομακτικότερο απ’ όλα: δυστυχώς, δεν θα είστε… μόνοι..!

 

ΤHE SECRET TOMB

60 min escape rooms

Ένας τάφος. Ένα κρυμμένο μυστικό. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις παγίδες που κρύβει η σπηλιά και να φτάσεις ζωντανός στη σαρκοφάγο; Μία μοναδική περιπέτεια που δεν απαιτεί μόνο πνευματική ικανότητα για να αποδράσεις. Θα ανταπεξέλθεις άραγε στη δοκιμασία της σπηλιάς;

 

60 min escape rooms

Εφτά χρόνια τώρα το«60 min Escape Rooms» αποδεικνύει ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο ο πήχης ανεβαίνει! Όσο για τα «διαφορετικά» δωμάτιά του…
Πάντα θα είναι «διαφορετικά» και οι προκλήσεις ακόμα περισσότερες!

60 min escape rooms

 

Διεύθυνση: Καλλιδοπούλου 24
Τηλέφωνο: 2313 252 361
Website
Facebook
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00-1:00
Σάββατο-Κυριακή: 12:00-1:00

Διαβάστε επίσης: Corpus Exercise Therapy Studio

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε