Αλέξανδρος Μπαρμπούτης

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης στο Τζαμάικα Ντισκοκαφενείο

Για τέσσερεις εβδομάδες, ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης θα «ζεσταίνει» με μια κιθάρα και μια φωνή τις χειμωνιάτικες Τρίτες της πόλης, στο «ολόφρεσκο» Ντισκοκαφενείο Τζαμάικα.

Χωρίς να προσδιορίσει είδος, ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με επιλεγμένες διασκευές για ένα όργανο, καθώς και δικές του συνθέσεις. Από τη γειτονιά του Φαλήρου και μια ανάσα από το κέντρο, θα «παρασύρει» κοινό και συνδαιτημόνες σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά τη δεκαετία του ’30 και φτάνει μέχρι σήμερα.

Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης γεννήθηκε το 1991 στη Λάρισα. Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των έξι ετών, αγάπη που τελικά έγινε επάγγελμα και στάση ζωής. Ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2008, έχοντας εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της πόλης και σε δεκάδες ακόμα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει συνεργαστεί με ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως η Μελίνα Ασλανίδου ή η Σοφία Αρβανίτη ενώ έχει υπάρξει μέλος σε διάφορα σχήματα της πόλης, κυρίως ακουστικά, παίζοντας από ρεμπέτικο και εντεχνολαϊκό μέχρι μπλουζ και ξένο ροκ.

► Info

Αλέξανδρος Μπαρμπούτης
Από Τρίτη 14 Δεκέμβρη και για τέσσερεις Τρίτες
Ντισκοκαφενείο Τζαμάικα
Βασιλέως Γεωργίου 44, Θεσσαλονίκη
21:30
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 231 088 8557


Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων σε κλειστούς χώρους για την αποφυγή της διασποράς του covid-19. Η είσοδος θα γίνεται κατόπιν επίδειξης των προβλεπόμενων πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε