Ομάδα Διασήμων-SURVIVOR 2022

SURVIVOR: Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ήττα των Διασήμων στο ομαδικό αγώνισμα ασυλίας και το φιλί ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη ήταν οι αιτίες για να προκληθεί χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η Αθηνά, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία, μίλησε με σκληρά λόγια ουσιαστικά κατά της Μυριέλλας, κατηγορώντας την ότι δεν σέβεται την ομάδα των Διασήμων.” Την ώρα που η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί, δεν είναι ηθικό να ερωτοτροπείς”.

Με ηπιότερους τόνους εκφράστηκε η Ευριδίκη, η οποία ζήτησε “Χαμηλά προφίλ, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο”.

Ο Βαλάντης παίρνοντας τον λόγο ανέφερε “Δε μου αρέσει να βλέπω σε μία πισίνα ερωτοτροπίες. Όταν μιλάς και δεν καταλαβαίνει κάποιος, χαλιέσαι. Το να βλέπεις δύο άτομα από διαφορετικές ομάδες να έχουν ιδιαίτερες σχέσεις”.

Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις των παικτών στο SURVIVOR και ιδιαίτερα στην ομάδα των Διασήμων; Ποιος παίκτης θα είναι o επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε