Dancing with the stars

Οι χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης έριξαν το DWTS

Με ένα έκτακτο επεισόδιο επέστρεψε το DWTS στην παλιά του ημέρα, δηλαδή την Κυριακή (23/01) μέσα από τη συχνότητα του STAR και με μία ανακοίνωση-έκπληξη από την Βίκυ Καγιά.

Η έκπληξη δεν ήταν ωστόσο η αποχώρηση του  Έντουαρντ Στεργίου και της παρτενέρ του Ελισάβετ Μαντάνη από τον διαγωνισμό αλλά το πρόωρο τέλος του show.

 

Χαμηλή τηλεθέαση

H Βίκυ Καγιά αιφνιδίασε τους τηλεθεατές ανακοινώνοντας πως το σόου χορού θα ρίξει πρόωρη αυλαία την ερχόμενη κιόλας Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Ο λόγος, όπως τόνισε η παρουσιάστρις, είναι ο φόβος νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στους συμμετέχοντες και σε μέλη της παραγωγής.

Φυσικά αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να ολοκληρωθεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα νωρίτερα από το προβλεπόμενο,σοβαρός λόγος όμως είναι – τουλάχιστον από πλευράς παραγωγής- οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση!

Τον Οκτώβριο το «Dancing» ξεκίνησε με μέσο όρο γύρω στα 15% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Τα νούμερα έπεσαν με αποτέλεσμα, το show να αλλάξει ημέρα μετάδοσης. Τον Νοέμβριο τα νούμερα κινήθηκαν περίπου στο 8% ενώ τον Δεκέμβριο στο 7%.

Η νέα χρονιά δεν αποδείχθηκε ευνοϊκή για το DWTS, καθώς στις 14/01 σημείωσε 6,3% και στις 21/01 μόλις 4,9%.

 

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε