Σεμινάρια μαγειρικής στη Μαρμίτα εργαστήρι γεύσης και οίνου
Λίγο πριν πάρουν το δρόμο για τα βαρέλια και το μπουκάλι τα σταφύλια του τρύγου μεταμορφώνονται σε τάρτα με κατσικίσιο τυρί,
χοιρινό με σταφύλια και την μοναδική scachatta de la vendιmia, το γλυκό αρωματικό ψωμί με το οποίο οι Ιταλοί γείτονες μας γιορτάζουν τις δικές τους μέρες του τρύγου.
Με αφετηρία τη Μαρμίτα, θα ξεκινήσουμε το πρωί για να φτάσουμε σε 45′ στο οινοποιείο του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου στους αμπελώνες Όσσας , εκεί θα μας περιμένουν το Ξινόμαυρο αλλά και άλλες ποικιλίες για να ετοιμάσουμε τις συνταγές μας.
Info
Εκκίνηση: 16 Οκτωβρίου 2011 10:00 π.μ Κόστος: 35 €
Εργαστήρι γεύσης και οίνου
Εγνατία 112, 54622, ΘεσσαλονίκηΤ:2310.278027, K:6944246447W:www.marmita.gr,E: info@marmita.gr
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε