Λαμπερό gala dinner των καταστημάτων Haralas

Λαμπερό gala dinner των καταστημάτων Haralas

Ένα μοναδικό gala dinner φιλοξένησε το εστιατόριο Alfredo’s Grand Dining στο Regency Casino Thessaloniki σε συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Σε μια βραδιά γεμάτη λαμπερές παρουσίες, με πρωταγωνίστριες γυναίκες, διακεκριμένες η καθεμία στο χώρο της, έγινε η παρουσίαση της χειμερινής συλλογής υποδημάτων του δημοφιλούς brand Jessica Simpson, που αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα τα καταστήματα Haralas.
Οι δεκαεννέα επώνυμες κυρίες της πόλης που συμμετείχαν ως μοντέλα στο πρωτότυπο fashion show ήταν (κατ’αλφαβητική σειρά) οι: Δώρα Ακτσαλή, Μαριάννα Βαραδίνη, Βένη Καπαχτσή, Ηλέκτρα Κατσάρκα, Μαρία Κίου, Χριστίνα Λυμπεροπούλου, Νίκη Νικολαϊδου, Στέφη Οικονομίδη, Ειρήνη Πασχαλέρη, Κωνσταντίνα Πιτσιά, Μαρία Πολιτίδου, Χριστίνα Σέρρου, Ζωή Σίσκου, Μαρία Ταρασούδη, Σοφία Τουντούρη, Μάγδα Τσολάκη, Νάνσυ Υφαντίδου, Βίκυ Χατζησπύρου και Δομινίκη Χατζηγεωργίου.
Aξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν στο show, παρόλο που είναι γνωστές για τις ξεχωριστές τους προσωπικότητες και έχουν εντελώς διαφορετικά στυλ, βρήκαν το ιδανικό σχέδιο για αυτές, ακριβώς στο πνεύμα της συλλογής Jessica Simpson που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε