Ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Μαζί με τους πολίτες ενάντια στις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας Συμπαραστάτης στον αγώνα των δημοτών ενάντια στις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας γίνεται ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.
Κατόπιν εντολής του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ο δήμος μας άσκησε παρέμβαση στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγκατάστασης δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας οι οποίες έχουν αναρτηθεί παράνομα και παραμένουν καμουφλαρισμένες στον περιοχή του Νόμου 751. Κατά την παρέμβαση που έκανε ο νομικός σύμβουλος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη ζήτησε την απομάκρυνση των δύο κεριών, αλλά και να γίνει δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των δημοτών, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «ο δήμος στηρίζει οτιδήποτε προασπίζει την υγεία των δημοτών μας και δεν προσβάλλει τα περιβαλλοντολογικά αγαθά». Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης από κατοίκους της περιοχής, που διαμαρτύρονται για τις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
«Είμαστε αποφασισμένοι να νοικοκυρέψουμε το δήμο, αλλά και να δείξουμε μηδενική ανοχή σε κάθε είδους παρανομία που προσβάλλει την αισθητική της πόλης και βάζει σε κίνδυνο την υγεία των δημοτών μας. Η τήρηση της νομιμότητας, η αισθητική της πόλης, αλλά και η υγεία των δημοτών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτα», σημειώνει σχετικά ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε