Στο πλαίσιο του φεστιβάλ γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, στο Οβάλ μπορείτε κάθε Τρίτη βράδυ να επιλέξετε ένα μενού που προσφέρεται στην ειδική τιμή των 10€ / άτομο και περιλαμβάνει:
1. Μπρουσκέτα τυριών-λαχανικών.
2. Πράσινη σαλάτα σος βαλσάμικο.
3. Κυρίως πιάτο:
α) επιλέξτε από μια ποικιλία γευστικών ζυμαρικών (ιταλικές συνταγές) β) χοιρινά ρολά με γέμιση τυριών – ρύζι basmati – baby πατατούλες
4. Ένα ποτήρι λευκό κρασί Καστανιώτη (ποικιλία chardonnay)
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣTHESSALONIKI FOOD FESTIVALΠαρασκευή 4 Νοεμβρίου – Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2011
ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΜΕ ΕΞΩ. ΜΕΝΟΥ 10 €
Κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου (8, 15, 22 & 29 Νοεμβρίου)
Γαστρονομικές προτάσεις τις Τρίτες του Νοεμβρίου στο Οβάλ
Bistro «Oβάλ», Φιλικής Εταιρίας 1, τηλ. 2310-254533
Ανατολή Τσάνταλη 6932483569 Τηλ. 2311–273313
Επιβεβαίωση PR BIZZ, T.2310590570
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε