Sex Me Up Fridays @ Sin City Club

Sex Me Up Fridays @ Sin City Club

H Joan στα vocals και ο Djz MrK στα decks του club μιξάροντας τις πιο hot hip hop, Dance R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες “Sex Me Up” χορευτριες!!!

Πολυτεχνείου και Ναυμαχίας Λήμνου 6, στο λιμάνι.

Κάθε Παρασκευή στις 23:00 

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

H EVA GEOVANEKOU στα vocals και ο DjDoc στα decks του club μιξάροντας τις πιο hot hip hop, Dance R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες “Sex Me Up” χορευτριες !!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

H Alkmini Xatzigianni στα vocals και ο Dj Mr K. Constadinos στα dexx του club μιξάροντας τις πιο hot hip hop, Dance R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες “Sex Me Up” χορευτριες !!!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

H Alkmini Xatzigianni στα vocals και ο Dj Doc στα dexx του club μιξάροντας τις πιο hot hip hop, Dance R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες “Sex Me Up” χορευτριες !!!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

H Joan στα vocals και ο Dj Mr K. Constadinos στα dexx του club μιξάροντας τις πιο hot hip hop, Dance R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες “Sex Me Up” χορευτριες !!!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε