Γιώργος Κούδας

Κούδας: «Αν ήμουν εγώ αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα κατέβαζα το πανό κι ας με τιμωρούσαν»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Κούδας το υποστηρικτικό πανό υπέρ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: όλα τα τελευταία νέα γύρω απο την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και ανέφερε σχετικά:

«Να βγάλουμε τις τσουκνίδες. Πρέπει να τις ξεριζώσουμε. Η ελιά θα μείνει γιατί ζει αιώνια. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε βία έξω από τα σχολεία. Εμείς είμαστε εύκαιροι να βοηθήσουμε. Νόμους έχουμε, αλλά δεν τους τηρούμε. Εάν ήμουν εγώ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός θα πήγαινα να το κατέβαζα το πανό που είχε αναρτηθεί και ας με τιμωρούσε ο ΠΑΟΚ, η ΟΥΕΦΑ. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι που θα έπρεπε να το κατεβάσουν; Τώρα είδα τον Κυριάκο Κυριάκο και στην μικρή συζήτηση μου είπε ότι κάποιος έπρεπε να το κατεβάσει το πανό. Η όλη κίνηση εκθέτει την ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτά τα τέσσερα γράμματα είναι το δεύτερο σπίτι μου και η δεύτερη οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε