Vintage φωτογραφίες από τα πιο αξέχαστα - για τους άλλους- hangovers

Όλοι έχουμε έναν φίλο ή γνωστό (για να βγάλουμε και την ουρά μας απ’ έξω) που όταν βγαίνει πίνει σα να είναι 20 χρονών – είτε είναι είτε όχι – δηλαδή, πέρα από την αντοχή του. Ένα πάρτι, μια μάζωξη, ένας σημαντικός ή και κανένας λόγος στέκονται αφορμή τα ποτήρια να γεμίζουν αδιάκοπα, τα σφηνοπότηρα να γεμίζουν φέτες φρούτων και μία αίσθηση ευφορίας να γεμίζει εμάς. Πίνουμε σα να μην υπάρχει αύριο γιατί όντως δε σκεφτόμαστε -ή δε μας νοιάζει- τι θα γίνει όταν έρθει το αύριο. Και συνήθως αυτό το αύριο που έπεται είναι δύσκολο: Αμνησία, αφόρητος πονοκέφαλος και ένα χάλια στομάχι είναι τα πιο συνήθη τα αποτελέσματα της «δανεικής χαράς» που προσφέρει το αλκοόλ αλλά και οι αστείες, γελοίες  ή και τρομακτικές -υποκειμενικά- ιστορίες που μας λένε οι άλλοι γιατί φυσικά δε θυμόμαστε τίποτα.

Όλα αυτά όμως γίνονται παρελθόν με ένα ντεπόν και πολλά λίτρα νερό την επόμενη μέρα και εν τέλει κρατάμε αυτά που εμείς επιλέγουμε. Και συνήθως αυτά που επιλέγουμε να θυμόμαστε δεν είναι αυτά που μας γελοιοποιούν. Και η ζωή συνεχίζεται. Και συνεχίζεται μέχρι να έρθει αυτός ο φίλος – ευχόμαστε- και μας δείξει αυτό που φοβάται κάθε άνθρωπος με άσχημο hangover: τις φωτογραφίες της προηγούμενης νύχτας. Τότε είναι που η φράση what happens in Vegas stays in Vegas αποκτά νόημα και καταλάβαμε γιατί πρωτοειπώθηκε. Οι φωτογραφίες είναι σχεδόν σίγουρα μη κολακευτικές και μαρτυρούν στιγμές που χάσαμε τον έλεγχο ή στιγμές που κοιμηθήκαμε κυριολεκτικά οπουδήποτε. Και έτσι αυτό το μεθύσι μένει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μετά από χρόνια, ως επί το πλείστο τουλάχιστον, γίνεται τελικά όμορφη ανάμνηση.

Γιατί στη τελική, όπως λέει και η ρήση, τα φιλιά και τα μεθύσια είναι αυτά που θα θυμόμαστε.

Δείτε vintage φωτογραφίες ανθρώπων που βίωσαν ακριβώς ότι έχουμε βιώσει σχεδόν όλοι μας, απευθείας από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, κάπου στα μέσα του προηγούμενου αιώνα.

πηγή φωτογραφιών: dangerousminds.net

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε