Ζίριους Γουίλιαμς

ΚΑΕ Άρης: Απειλητικά μηνύματα-ΣΟΚ σε παίκτη: «Αν έρθεις στην Τούμπα, είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης»

Αμέσως μετά τη χθεσινή (20/4) νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (77-76) και σε ένα παιχνίδι με πολλά επεισόδια και προσωρινή διακοπή, ο κιτρινόμαυρος παίκτης Γουίλιαμς δέχθηκε απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης».

Ο Γουίλιαμς από την πλευρά του σχολίασε στο σχετικό post ότι «υποθέτω ότι έτσι είναι τα πράγματα μετά από ένα ντέρμπι. Αυτό είναι απλώς ένα από τα μηνύματα», υπονοώντας φυσικά ότι δέχθηκε και άλλου τέτοιου είδους οχλήσεις

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε τις Αρχές για το απειλητικό μήνυμα στον παίκτη της ενώ αναφέρει πως ήδη ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου που το έστειλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 38χρονος για επεισόδια στο Αρης – Πάοκ – Βρέθηκε πάνω του σουγιάς

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε