Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα

Σε μία συμβολική κίνηση, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο Instagram τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς της προστατευτική της μάσκα, λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

«Είμαι έτοιμη»

Η Ιωάννα θα εμφανιστεί και θα μιλήσει χωρίς τη μάσκα της, κάτι που είχε αποκαλύψει και σε σχετικά στόρι στο Instagram πριν από λίγο καιρό λέγοντας «Είμαι έτοιμη» – χωρίς ωστόσο να ορίσει χρονικά τότε τη στιγμή.

Η 36χρονη πρώην λογίστρια, και νυν συνεργάτιδα του δημοσιογράφου και πολιτικού Σταύρου Θεοδωράκη, ανοίγει την καρδιά της σε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές που θα προβληθεί στην τηλεόραση του Alpha στις 28 Απριλίου τα μεσάνυχτα. Με τα λεγόμενά της περνάει άκρως αισιόδοξα μηνύματα και όλα αυτά χωρίς τη μάσκα την οποία φοράει εδώ και δύο χρόνια

Η στιγμή αυτή, όπως αποκαλύφθηκε με ένα τρέιλερ από τους «Πρωταγωνιστές» ή αλλιώς από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha.

7 ταινίες στην τηλεόραση | Πέμπτη 28/4

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε