Το Ελαιοπουλάκι στην εκδήλωση «Ταξίδι Γεύσεων Χωρίς Γλουτένη» στο Café Θανόπουλος

Το αγαπημένο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη και πολλά ακόμη προϊόντα χωρίς γλουτένη πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση με θέμα «Ταξίδι γεύσεων χωρίς γλουτένη» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στο Café Θανόπουλος, στη Ν. Κηφισιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης.

Ο Μάιος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την κοιλιοκάκη και η Αγγελάκης ΑΕ έλαβε μέρος με χαρά στην ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία που συνδύασε τη μεσογειακή γαστρονομία και τη γευστική δοκιμή με την ενδελεχή ενημέρωση για τη διατροφή χωρίς γλουτένη, παρουσιάζοντας το νέο gluten-free προϊόν της: το χειροποίητο μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, αγνό ελαιόλαδο, φρέσκα λαχανικά και κουρκουμά.

Ο σεφ Νίκος Μάρας, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη gluten-free κουζίνα, δημιούργησε ευφάνταστα πιάτα με προϊόντα χωρίς γλουτένη από τις εταιρείες ΗΛΙΟΣ, Agrino, Gea Bakery, Κοτόπουλα Αγγελάκης, KYKNOS, Νήσος, Υφαντής, Χρυσά Αυγά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ζουμερό Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη με καραμελωμένο bacon σε σιρόπι μπύρας και κέτσαπ και να γνωρίσουν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το νέο προϊόν της Αγγελάκης.

Ταξίδι Γεύσεων Χωρίς Γλουτένη banner

Στην εκδήλωση συμμετείχε, επίσης, και ο καταξιωμένος κλινικός Διαιτολόγος και Βιολόγος, Χάρης Δημοσθενόπουλος, ο οποίος ανέλυσε όλα τα υλικά των συνταγών και την ευεργετική τους δράση και ταυτόχρονα έλυσε όλες τις απορίες του κοινού σχετικά με τη διατροφική ευεξία όσων πάσχουν από κοιλιοκάκη ή από δυσανεξία στη γλουτένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γκάμα της Αγγελάκης περιλαμβάνεται και άλλη μία πεντανόστιμη gluten-free επιλογή: το χειροποίητο ρολό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης που μαρινάρεται σε ζωμό φρέσκιας ντομάτας και γεμίζεται με μπέικον και gouda.

 

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε