Επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Καταγγελίες ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου- Το VAR, οι χειρονομίες παίκτη & αστυνομικού και το ξύλο στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καταγγελίες προέβη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα του τελικού Κυπέλλου που διεξήχθει στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (21/05) και ο οποίος χαρακτηρίστηκε για ακόμη μία φορά δυστυχώς από σοβαρά επεισόδια εντός και εκτός του γηπέδου.

Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας σε ΕΠΟ,Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπ. Δικαιοσύνης, το Αρχηγείο της Αστυνομίας αλλά και τον Μάρκ Κλάντεμπεργκ.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε στον Άγγλο αρχι-διαιτητή για την διαιτησία του Ισπανού διαιτητή Λαόθ και της ομάδας του, καθώς όπως αναφέρεται έκριναν μέσα στο γήπεδο διαφορετικά τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες. Παράλληλα στην συγκεκριμένη επιστολή του Δικεφάλου γίνεται λόγος όχι μόνο για το λανθασμένο πέναλτι που έκρινε τον τελικό αλλά και για την ατιμωρισία του παίκτη του ΠΑΟ, Ειτόρ, προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ επίσης ζητά ένορκη διοικητική εξέταση ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει περαιτέρω νομικά.

Στις λοιπές επιστολές ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει την άσκοπη χρήση χημικών προς τους οπαδούς του, την χειρονομία αστυνομικού των ΜΑΤ αλλά και την επίθεση με γκλοπ στα αποδυτήρια κατά στελεχών της ομάδας, όπως π.χ. του Διευθύνων Συμβούλου κ. Γκαγκάτζη.

Τελικός για “το Κύπελλο αθλητικής βίας”

Πέρα από τις καταγγελίες, ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ξεκίνησε με επεισόδια πριν ακόμα ξεκινήσει η σέντρα. Ποιες είναι οι ευθύνες της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, των παικτών αλλά και των ΠΑΕ, οι οποίες όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο εξακολουθούν να “χαιδεύουν” “φιλάθλους” που δρουν με αυτοσκοπό την πρόκληση επεισοδίων;

Σημείο 1ο: Πριν αρχίσουν τα παρατράγουδα στις κερκίδες με τις φωτιές, την εκτόξευση αντικειμένων, δακρυγόνων και φωτοβολίδων, ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ των 2 ομάδων που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους στο ξύλο.Να υπενθυμήσουμε ότι οι διαπιστευμένοι έχουν – υποθετικά- ως ρόλο να νουθετούν αυτούς που βρίσκονται στις κερκίδες.

Σημείο 2ο: Πώς μπήκαν οι φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο; Όπως ανέφερει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος από το Metropolis 95.5, δέχθηκαν δεκάδες καταγγελίες από οπαδούς όχι μόνο για τις φωτοβολίδες αλλά και ότι κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο δε τους ζητήθηκαν ούτε καν τα εισιτήρια του αγώνα.

Σημείο 3ο: Κατά το επεισόδιο των “διαπιστευμένων” η αστυνομία παρακολουθεί αμέτοχη, την ώρα που οπαδός χτυπά με αναμμένη φωτοβολίδα άλλο οπαδό και ακούγεται η φράση “κάψτον κάψτον”.

Σημείο 4ο: Σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Η Δίκη στο OPEN” αστυνομικός προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες και ύβρεις κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

«Αστακός» το ΟΑΚΑ αλλά τα επεισόδια δε λείπουν λίγο πριν τη σέντρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε