Πωλίνα

Με δάκρυα στα μάτια η Πωλίνα: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια του Δάκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη η απώλεια για την τραγουδίστρια Πωλίνα, ήταν ο χαμός του αγαπητού συναδέλφου της Δάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!», η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της ξεσπώντας σε κλάματα για τον αγαπημένο της φίλο.

«Ήταν ένας ήρωας και μας έδινε κουράγιο σε όλα τα θέματα και ξέραμε πως είχε μεγάλη ταλαιπωρία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως ξεκουράστηκε» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Ήμουν προετοιμασμένη αρκετές μέρες. Το πρωί μου τηλεφώνησε κοινός συνεργάτης μας και είχε διαβάσει την ανάρτηση της Λουκίλα Καρρέρ. Όπως καταλαβαίνεις, δεν παλεύεται… καθόλου. Τι να σου πω τώρα. Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου.

Είχα πολύ καιρό να τον δω. Ένα χρόνο ήταν κλεισμένος στο σπίτι. Από πέρσι τον Απρίλιο, χαθήκαμε. Μόνο τηλέφωνα, μηνύματα κι αυτό με μεγάλη δυσκολία. Τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι άσχημα; Πάντοτε έχουμε ελπίδα. Όλοι πάντοτε προσπαθούμε να βοηθηθούμε.

Ήταν ένας ήρωας, ο οποίος πολλά χρόνια και πολύ καιρό με όλη την αισιοδοξία και τη θετική του ενέργεια, μπορούσε και δούλευε. Γκρινιάζαμε καμιά φορά. Ο Δάκης ήταν άψογος σε όλα. Μας έδινε κουράγιο σε όλα τα θέματα και ξέραμε ότι είχε μεγάλη ταλαιπωρία.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ξεκουράστηκε. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη – Πέθανε ο Δάκης σε ηλικία 78 ετών

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε