πρόσοψη καταστήματος

Όλη η μαγεία της Φύσης, στη διάθεσή σου: Φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη «Φρουτομαγεία Ρεφανίδης»

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά μπορείς να βρεις σε ουκ ολίγα σημεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στη «Φρουτομαγεία Ρεφανίδης», ωστόσο, το έχουν… απογειώσει, με αποτέλεσμα που βασίζεται στην εμπειρία δεκαετιών.

Από το 1930 που ξεκίνησε το εμπόριο στο χώρο στα παλιά λεμονάδικα και την αγορά Μοδιάνο, μέχρι το διανυκτερεύον μανάβικο στη Μπότσαρη και το κατάστημα φρούτων και λαχανικών στην περιοχή του αεροδρομίου, σε κάθε στάση στη «Φρουτομαγεία Ρεφανίδης» μπορείς, εκτός από το να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι σου από το τμήμα της μαναβικής, να δοκιμάσεις τις εκλεκτές γεύσεις από το Fresh Bar, είτε επί τόπου είτε στο σπίτι σου, με ένα τηλεφώνημα.

ψυγεία με φρούταπάγκος με φρούταφρούτα και λαχανικά σε ράφια

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκες σαλάτες λαχανικών και φρούτων, χυμοί και ροφήματα ενέργειας ή γεύματα ενέργειας με γιαούρτι ή γάλα, μίνι γεύματα και γλυκά, είναι τα βασικά προϊόντα με τα οποία η «Φρουτομαγεία Ρεφανίδης» έχει φροντίσει να σε προμηθεύει καθημερινά, καλύπτοντας όλες σχεδόν τις ανάγκες σου σε προϊόντα διατροφικής αξίας κι εξαιρετικών πρώτων υλών.

γιαούρτι με δημητριακά σε ποτήρια

Το Οπωροπωλείο, όπου βρίσκεις τα πάντα

Τη «Φρουτομαγεία Ρεφανίδη» μπορείς να τη βρεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε δύο σημεία: στην περιοχή του αεροδρομίου (18ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας), στο μεγαλύτερο κατάστημα φρούτων και λαχανικών στη Βόρεια Ελλάδα, όπως οι ίδιοι τονίζουν συχνά και στο σχετικά νέο τους κατάστημα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κεντρικά, στην πλατεία Αριστοτέλους, που θεωρείται ένας πραγματικός χώρος «κόσμημα» στην καρδιά της πόλης!

πρόσοψη καταστήματος

Καθημερινά, φρέσκα προϊόντα μαναβικής, φρούτα και λαχανικά από κάθε πλευρά της γης, σου προσφέρονται σε αφθονία και βάση της φιλοσοφίας ότι… «τίποτα δε συγκρίνεται με ένα φρέσκο φρούτο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή ένα λαχανικό, που θα συνοδεύσει τα γευστικά μας πιάτα».

εξωτικά φρούταεξωτικά φρούταεξωτικά φρούταεξωτικά φρούτα

Το κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους είναι, σίγουρα, από τις βασικές και πιο δροσερές στάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σου, σε έναν όμορφο χώρο, με προτάσεις που χορταίνουν το μάτι και το στομάχι σου κι αναδεικνύουν τη σημασία των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στην καθημερινή σου διατροφή.

φρούτα και λαχανικά σε ράφια

The Fresh Bar

To «The Fresh Bar» είναι το κομμάτι της «Φρουτομαγείας Ρεφανίδης», στο οποίο πραγματικά θα μείνεις πέρα από ικανοποιημένος με ό,τι έχει να σου προσφέρει.

Πρόκειται για το τμήμα των έτοιμων προτάσεων σε ροφήματα και γεύματα από φρούτα και λαχανικά, συνοδεία ξηρών καρπών κι άλλων φρέσκων προϊόντων, όπως μέλι ή ελληνική Π.Ο.Π. φέτα.

φρουτοσαλάτες σε μπολφρουτοσαλάτες σε μπολφρουτοσαλάτες σε μπολ

Χάρη σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων από όλο τον κόσμο και γεύσεις κάθε εποχής, με εξυπηρέτηση που βασίζεται πάντα στην άριστη ποιότητα, με τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις να «παίζουν», από τις πιο κλασσικές επιλογές -όπως η τονοσαλάτα, η τορτίγια τόνου ή κοτόπουλου, ο καπνιστός σολομός ή η πολίτικη σαλάτα στις αλμυρές γεύσεις του «The Fresh Bar»- τους φρέσκους χυμούς – θα βρεις από το κλασσικό πορτοκάλι μέχρι ρόδι ή καρπούζι – έως τα φρέσκα ενεργειακά ροφήματα και γεύματα, όπως το mojito juice, το pink woman, το «A for Almond» και το «Are you Nuts?», το «Mint To Be».

Όλα, προτάσεις που παίζουν με τις αισθήσεις και με ονόματα που σίγουρα δεν θα μπερδέψεις με οτιδήποτε άλλο.

αποξηραμένα φρούταμαρμελάδεςκηροί καρποίμουσταρδομαγιονέζα σε βάζο

Δεν υπάρχει πιο δροσερός, φρέσκος και υγιεινός τρόπος, για να αρχίσεις ή και να κλείσεις την ημέρα σου! Εξάλλου, όλη η μαγεία της φύσης, η «Φρουτομαγεία», κρύβεται μέσα στα φρέσκα φρούτα, που εδώ θα βρεις άφθονα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

εξωτερικά τραπέζιαεξωτερικά τραπέζια

Tip: Ό,τι θέλεις από τη «Φρουτομαγεία Ρεφανίδη», μπορείς να το παραγγείλεις στο χώρο σου, χωρίς καμία επιβάρυνση, με ένα τηλεφώνημα κι από τα δύο καταστήματα. Για παραγγελίες μέσω e-food, δες εδώ.

 

Διεύθυνση: (1) Πλατεία Αριστοτέλους 5, Κέντρο Θεσσαλονίκης
(2) 18ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας (περιοχή αεροδρομίου)
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: (1) 2310 240489
(2) 2310 463528
Website
Facebook
Instagram
Ωράριο Λειτουργίας: (1) Δευτέρα έως Κυριακή 08.00 – 20.30
(2) Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00 – 20.30, Σάββατο 07.00 – 20.00
Κυριακή 07.00 – 15.00

 

 

Διαβάστε επίσης: NATURall: Ένα σύγχρονο οπωροπωλείο με θησαυρούς της Φύσης

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε