Merch Of The Bands SKG Bazaar

Το Merch of The Bands Official ξεκίνησε το 2013 στο Μπάτε Σκύλοι στη Θεσσαλονίκη και έχει πραγματοποιηθεί αρκετές φορές εκεί μέχρι το 2020 που φιλοξενήθηκε από το Rover Bar. Έγινε έμπνευση και για άλλες πόλεις της Ελλάδας. Είναι ένα ανοιχτό παζάρι καλλιτεχνών προς όλους τους μουσικούς, τα συγκροτήματα, τους MCs τους DJs και όλους όσους αγαπάνε την μουσική δημιουργία σε τέτοιο βαθμό ώστε να θυσιάζουν χρόνο και κόπο με αποτέλεσμα να πετύχουν τον σκοπό τους. Απευθύνεται σε ανεξάρτητες κυκλοφορίες με σκοπό τη γνωριμία, την ενημέρωση, την ανταλλαγή και την προώθηση με όποιο κόστος θεωρεί ο δημιουργός του υλικού άξιο!
MUSIC DEN
Γνωριμία με ντόπιους κατασκευαστές, ενημέρωση, αγορά, service κιθάρας, μπάσων, drums, ηλεκτρικών εξοπλισμών. Δυνατότητα δοκιμής ήχου σε ενισχυτές, παραγγελίες, ανακατασκευές! Όλα τα παραπάνω στο Music Den!

Info

Κυριακή 19 Ιουνίου
Πολυχώρος WE
Ώρα: 12:00 ως 00:00
Είσοδος 3 ευρώ
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε