ηλικιωμένος

Εκδήλωση «Μια αγκαλιά για τη Τρίτη e-λικία» για την ισότιμη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο

Ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό της Θεσσαλονίκης με θέμα το δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα πραγματοποιηθεί στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 19:00 από την μη κερδοσκοπική οργάνωση People Behind.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το ντοκιμαντέρ «Μια αγκαλιά για την Τρίτη e-λικία», όπου άτομα άνω των 65 ετών μιλούν με ειλικρίνεια και χιούμορ για το πώς ήρθαν (ή δεν ήρθαν) σε επαφή με τους υπολογιστές αλλά τον τρόπο με τον οποίον η ψηφιοποίηση του κράτους και των υπηρεσιών έχει αλλάξει τη ζωή τους.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό σχετικά με τον ψηφιακό αλφαβητισμό των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ θα παρουσιαστεί η ψηφιακή εφαρμογή «Αγκαλιά 65+», που δημιουργήθηκε από την ΑΜΚΕ InterMediaKT με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ατόμων άνω των 65 ετών.

Παρακολουθήσετε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το έργο «Μια αγκαλιά για την Τρίτη e-λικία»: hug65plus.gr

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό όλων των ηλικιών!

► Info

«Μια αγκαλιά για τη Τρίτη e-λικία»

Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στις 19:00
Διάρκεια: 2 ώρες

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για διασκέδαση – έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε