Τι δεν πρέπει να πλένετε ποτέ στο πλυντήριο πιάτων

Tips: Τι δεν πρέπει να βάλετε ποτέ στο πλυντήριο πιάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πλυντήριο πιάτων αν μη τι άλλο είναι μια χρήσιμη ηλεκτρική συσκευή για κάθε νοικοκυριό και συμβάλλει και στην μείωση κατανάλωσης του νερού.

Σύμφωνα με λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok τέσσερα είναι αυτά τα αντικείμενα που πρέπει να πλένονται μόνο στο χέρι.

Αρχικά λοιπόν, θα πρέπει να αποφεύγετε να τοποθετείτε πράγματα που είχαν σπάσει σε πολλά σημεία ή θρυμματιστεί, αλλά έχουν κολλήσει ξανά και αυτό γιατί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το αντικείμενο να σπάσει ξανά και μάλιστα η ζημιά να γίνει χειρότερη και δεύτερον, γιατί τα σπασμένα κομμάτια ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στο πλυντήριο πιάτων, κατά την διάρκεια του πλυσίματος.

Επιπλέον δεν πρέπει να τοποθετείτε:

Κοφτερά μαχαίρια κουζίνας, καθώς μπορεί να προκληθεί σκουριά στα μαχαίρια, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Ξύλινη σανίδα κοπής, γιατί θα καταστραφεί τελείως

Γυάλινα βάζα, που έχουν χαραγμένους πάνω τους αριθμούς, όπως την ποσότητα που χωρούν.

@ao Have you learnt something new? 🤔 #fyp #dishwashertips ♬ Bymyside – Official Sound Studio

Διαβάστε επίσης:

«Κύριος Καβούρης» τα Burger King- Δώρισαν σε υπάλληλο για τα 27 έτη εργασίας του ένα στυλό, ένα εισιτήριο κινηματογράφου κι ένα κορδόνι!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε