Ανταλλαγή πυρών μεταξύ Κούγια-Βέροιας: «Μου δίναν την ομάδα δωρεάν» - «Είναι ο τελευταίος που θα του δίναμε την ομάδα»

Η Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης στην δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε δηλώσει ότι του έδιναν την ΠΑΕ δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, Μιλώντας στην “Ελευθερία” ο Κούγιας είπε πως “φέτος δεν πρόκειται να αγοράσω καμία ομάδα. Είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστώ” και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι “σας αποκαλύπτω ότι μου έδιναν τη Βέροια δωρεάν”. Οπως σημειώνουν στην ανακοίνωση οι Βεροιώτες, «ο τελευταίος στον οποίο θα μεταβιβάζαμε την ομάδα, είναι ο κ. Κούγιας!»

Αναλυτικά:

«Από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διαψεύδεται κατηγορηματικά η δήλωση του κ.Αλέξη Κούγια (εφημερίδα “Ελευθερία”, 4/7/2022) ότι δήθεν του «έδιναν τη Βέροια δωρεάν». Εφ’ όσον αναφέρεται στην παρούσα διοίκηση, πρόκειται περί προϊόντος της φαντασίας του.

Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε εμφατικά: ακριβώς με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο επαγγελματισμό που πορεύτηκε η διοίκησή μας όλα αυτά τα χρόνια, έτσι αντιμετωπίζει και την μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Ο τελευταίος στον οποίο θα μεταβιβάζαμε την ομάδα, είναι ο κ. Κούγιας!»

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε