Ο βασιλιάς του ινστραγκραμ ανάμεσα σε σεξυ κορίτσια
Photo instagram danbilzerian

Ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς του Instagram», παντρεύτηκε.

Όπως φαίνεται έγινε και αυτό, ο Νταν Μπιλζέριαν, ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς του Instagram», παντρεύτηκε.

Γνωστός για τα χλιδάτα πάρτι σε πισίνες, με τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονες και τις αιθέριες υπάρξεις να τον περιτριγυρίζουν, ο 41χρονος βρήκε τον έρωτα του. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram, στέκεται ντυμένος γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του γράφει: «Τελικά το έκανα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Bilzerian (@danbilzerian)


Ο Νταν Μπιλζέριαν μεγάλωσε στη Φλόριντα, σε μια βίλα έντεκα υπνοδωματίων, με γήπεδο μπάσκετ και πισίνα. Ο πατέρας του, Πολ Μπιλζέριαν, σύμφωνα με έρευνα της «Wall Street Journal», ήταν «επαγγελματίας» απατεώνας. Αναλάμβανε εταιρίες, αύξανε εικονικά την αξία τους και αποκόμιζε αστρονομικά ποσά. Το 1989 συνελήφθη και καταδικάστηκε για απάτη σε 13 μήνες φυλάκισης. Επίσης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 62 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Νταν έμαθε να ζει μέσα στις ανέσεις και την πολυτέλεια. Στο προφίλ του στο Instagram  σέξι παρουσίες, όπλα, ταξίδια και θαλάσσια σπορ. O ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει ότι έχει κοιμηθεί με 17 διαφορετικές γυναίκες σε μία εβδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Το 2013 συμμετείχε στην ταινία «Ο μόνος επιζών», όπου αρχικά είχε υπογράψει συμβόλαιο με το στούντιο παραγωγής ενός εκατομμυρίου για 80 ατάκες και 8 λεπτά κινηματογραφικού χρόνου. Το στούντιο ωστόσο, άλλαξε γνώμη και ο Νταν εμφανίστηκε τελικά μόλις για ένα λεπτό στο φιλμ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κινηθεί δικαστικά και να μηνύσει την εταιρεία παραγωγής ζητώντας αποζημίωση ύψους 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έλενα Κρεμλίδου για ροζ βίντεο – «Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι»;

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε