Η καλύβα

ΗΠΑ: Η Airbnb είχε προς ενοικίαση καλύβα σκλάβων του 1830

Η Airbnb ζήτησε συγγνώμη επειδή στον ιστότοπό της διέθετε ως ακίνητο βραχυπρόθεσμης μίσθωσης για προορισμό διακοπών μια καλύβα σκλάβων του 1830.

Το ακίνητο, που βρίσκεται στο Γκρίνβιλ του Μισισιπή, ενώ φέρεται να στέγασε πάνω από 80 σκλάβους κατά το παρελθόν.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν εκσυγχρονιστεί πλήρως και ανακαινιστεί με όλες τις λεπτομέρειες ενός σύγχρονου bed and breakfast – αφαιρώντας όλη την ιστορική και πολιτιστική σημασία της δομής και αντικαθιστώντας την με φανταχτερά λευκά είδη και ανέσεις για να προσελκύσουν τους παραθεριστές.

Η καλύβα ήρθε στο φως από έναν TikToker, ο οποίος ανέφερε ότι η δουλεία παραβλέπεται συνεχώς στη χώρα και τώρα προωθείται ακόμη και ως διασκεδαστική απόδραση.

Ακόμα πιο τρομακτικό ήταν η βαθμολογία 4,97/5 της καταχώρισης και ο όγκος των επαίνων που έλαβε από προηγούμενους επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους περιέγραψαν το μέρος ως υπέροχο και με ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Η Airbnb έχει λάβει μέτρα για να διορθώσει την κατάσταση διαγράφοντας την καταχώριση από την πλατφόρμα της και εκδίδοντας μια δήλωση μέσω του Insider λέγοντας ότι ζητά συγγνώμη για τυχόν θλίψη που προκλήθηκε και επειδή δεν έλαβε μέτρα νωρίτερα.

Με πληροφορίες από designtaxi.com

Διαβάστε επίσης:

Το αλλόκοτο μέρος στο οποίο θάφτηκε η Ιβάνα Τραμπ

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε