Γάτα

Κρήτη: Μαθήτρια κλώτσησε γάτα και μετά γελούσε με τις φίλες της (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και καταγράφει μια ανήλικη κοπέλα να κλωτσάει μια γάτα και να γελά…στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία νεαρή σε παρέα με φίλες της, δελεάζει με χάδια μία γάτα και στη συνέχεια την κλωτσάει, ενώ η παρέα της γελάει. Μάλιστα, κάποιος βιντεοσκόπησε και το «κατόρθωμα», το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Για την πράξη αυτή ευτυχώς ενημερώθηκε Φιλοζωικό Σωματείο το οποίο κινήθηκε νομικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι ο βασανισμός – κακοποίηση ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε