Δούκισσα Νομικού

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό»;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Δούκισσα Νομικού να αποχωρεί οριστικά από το “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή την Παρασκευή, σύμφωνα με τις πληροφορίες δήλωσε την παραίτησή της μετά από σοβαρή σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την εκπομπή της Πέμπτης. Ο Γιώργος Λιάγκας δικαιολόγησε την κατάσταση λέγοντας πως η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει γιατί έχει μια επαγγελματική υποχρέωση.

Οι πληροφορίες του zappit.gr αναφέρουν πως γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις, μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού ώστε να παραμείνει στην εκπομπή. Εκείνη, ωστόσο, έχει θέσει μια σειρά από όρους που για την ώρα μοιάζει αβέβαιο αν μπορούν να ικανοποιηθούν.

Επισήμως, μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει το γεγονός. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα, ώστε να φανεί αν υπάρχει περιθώριο αντιστροφής των εξελίξεων ή αν αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη ολοκληρώθηκε οριστικά.

Μπραντ Πιτ: Ποιοι είναι οι «πιο όμορφοι άντρες στον κόσμο»

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε