Ξενοδοχείο

Χαλκιδική: Αποζημίωση ζητεί το ζευγάρι που βρήκε την «κρυφή κάμερα»

Σε κατάσταση σοκ παραμένει το νεαρό ζευγάρι που εντόπισε κρυφή κάμερα σε ξενοδοχείο στην άφυτο Χαλκιδικής όπου διανυκτέρευσε στα τέλη του περασμένου μήνα σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο ethnos.gr το ζευγάρι θα δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας. Παράλληλα σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος το ζευγάρι θα ζητήσει να διερευνηθεί αν υπήρχε χρηματική συναλλαγή για το υλικό που συγκέντρωσε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος, ποιο ύψος αλλά και αν έχει γίνει διάθεση του υλικού σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού ή ήταν για προσωπική του χρήση.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης και της αστυνομικής προανάκρισης. «Ακόμη δεν έχουν καταθέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι για την υπόθεση. Θα καταθέσουμε αγωγή και στα αστικά δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση» πρόσθεσε ο δικηγόρος του ζευγαριού Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία 25χρονης η οποία ήταν εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που επίσης κατείχε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους όταν ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε