Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου
Instagram / klelia_andriolatou

Κλέλια Ανδριολάτου: η καλλονή απο τη Θεσσαλονίκη

Την Κλέλια Ανδριολάτου οι περισσότεροι την γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Μπρούσκο» που ήταν και η παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση.

Η νεαρή ηθοποιός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου 1996 και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο και διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο modeling. Αυτή που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία έχουν ιδιαίτερες σχέσεις.

Η Κλέλια πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική φωτογραφήθηκε για μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως το Vogue και Elle.  Παράλληλα σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Τη φετινή χρονιά η νεαρή πανέμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί και εντυπωσιάζει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ Maestro | του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | κριτική


Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Κλέλια Ανδριολάτου
Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Κλέλια Ανδριολάτου στο Μουσείο Μπενάκη-Παρουσίαση σειράς “Maestro”

Κλέλια η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro»

Η Κλέλια Ανδριολάτου στη σειρά υποδύεται την …Κλέλια, ένα 19 ετών κορίτσι διαφορετικό από τα άλλα της ηλικίας της. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς παίζει πιάνο και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Πρόβα και Τελική σκηνή.

Η πρώτη μας πρόβα για την πρώτη σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας στο πιάνο στο 2ο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης!!! (Τα σημαδάκια στα πλήκτρα τα είχα κολλήσει εγώ, για να μπορώ να πατάω τα σωστά πλήκτρα)
Ήταν η πρώτη πρόβα μας στο σπιτι της Κλέλιας με τον Δάσκαλο του πιάνο @nikosgalenianos που ήθελε να λέμε λόγια αλλά να παίζουμε και την μελωδία και να αυτοσχεδιάζουμε..
( ε και εγώ έβαλα σημαδάκια στα πλήκτρα)
Η Κλέλια έμαθε όλα τα κομμάτια να τα παίζει στο πιάνο άψογα.. 🎼🎼🎼🎥🎥🎥🎬🎬

Δύο σειρές που ακούγονται στη σειρά από το στόμα της νεαρής καλλονής αγαπήθηκαν πολύ και συνετέλεσαν ώστε να κερδίσει το κοινό, που την αποθέωσε στα social media.  «κάπου άκουσα ότι την εποχή της πανδημίας, λόγω του lockdown είχε καθαρίσει η ατμόσφαιρα τόσο πολύ, που μπορούσες να δεις τον Μεσαίωνα να έρχεται. Από εδώ δεν έφυγε ποτέ» 

Κλέλια Ανδριολάτου
Instagram / klelia_andriolatou

Γεγονός είναι οτι είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια νέα ηθοποιό να τραβά τόσο πολύ την προσοχή και να στρέφονται τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Σίγουρα όπως πολλοί λένε στα social η ομορφιά της είναι σοκαριστική και κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να την συγκρίνουν εμφανισιακά με την Mila Jovovich.

Maestro | του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | κριτική

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε