Περιπολικό

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022,  η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, όπως είχαν προαναγγείλει οι συνήγοροί της. Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία του ανήλικου παιδιού της προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια την περασμένη εβδομάδα.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν έχει τελέσει τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται και με το αίτημά της το οποίο κατατέθηκε από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Ασπασία Ταραχοπούλου ζητά να αποφυλακιστεί, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος της και ότι την χρειάζονται τα παιδιά της.


Κολωνός : Όλα τα νέα και οι εξελίξεις στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης


Η υπεράσπιση συγκεκριμένα κατέθεσε ότι η 12χρονη έχει αναφέρει στους αστυνομικούς του Ανηλίκων ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και πως δεν είχε καμία εμπλοκή. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, από το έλεγχο που έγινε στο κινητό τηλέφωνο της 37χρονης δεν προκύπτει πως είχε κατεβάσει την εφαρμογή της διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι δεν διαχειριζόταν τα προφίλ που είχαν δημιουργηθεί, ώστε να «αλιεύονται» οι βιαστές της 12χρονης.

Αυτό όμως, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δεν σημαίνει πως δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού απευθείας με «ενδιαφερόμενους» εκτός διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη ΓΑΔΑ ένας ακόμη άνδρας

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε