Τσαβούσογλου

Τσαβούσογλου: Λόγω τεχνικού προβλήματος η απαγόρευση εισόδου Τζιτζικώστα στην Τουρκία

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου απάντησε σε ερωτήσεις ομάδας δημοσιογράφων μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Τουρκίας.

Ερωτηθείς σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστας στη Σμύρνη απάντησε ότι οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα και δεν ήταν σκόπιμη η περιπέτειά του.

“Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση εδώ. Λόγω τεχνικού προβλήματος καθυστέρησε η είσοδος Έλληνα πολίτη στη χώρα μας. Μετά την επίλυση αυτού του τεχνικού προβλήματος, επιτράπηκε η είσοδος στον Έλληνα πολίτη στη χώρα μας” είπε.

Τέλος, τόνισε ότι η Ελλάδα σκοπίμως εφαρμόζει κάποιες απαγορεύσεις. “Έχουμε προειδοποιήσει τις ελληνικές αρχές για αυτό το θέμα. Εάν συνεχιστεί η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα σε ορισμένους αξιωματούχους μας, θα απαντήσουμε” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε