{ Εκπαίδευση }

ACT: 6ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών ''John & Mary Pappajohn Business Plan Award''

Έχεις την ιδέα; Φτιάξε το πλάνο. 300 λέξεις αρκούν...ACT – American College of Thessaloniki


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

ACT: 6ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών ''John & Mary Pappajohn Business Plan Award''Με στόχο την ενίσχυση των νέων επιχειρηματιών που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών «John & Mary Pappajohn Business Plan Competition».
 
Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT School of Business και θα απονείμει πέντε  βραβεία 4.000 ευρώ σε κάθε ένα από τα πέντε καλύτερα επιχειρηματικά πλάνα. Τα χρηματικά έπαθλα προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.
 
Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν βάσει της ιδέας που θα καταθέσουν, καθώς των προσωπικών επιχειρηματικών τους ικανοτήτων. Συγκεκριμένα θα συνεκτιμηθεί ο βαθμός καινοτομίας, η δυνατότητα και ετοιμότητα ανάπτυξης της ιδέας, η γνωστική επάρκεια, η αφοσίωση και η επικοινωνιακή ευχέρεια των διαγωνιζομένων. 
 
Ο διαγωνισμός αναλύεται σε τέσσερα στάδια. Το πρώτο περιλαμβάνει την κατάθεση των ιδεών για το επιχειρηματικό πλάνο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο www.act.edu/pappajohn-awards.
Η περιγραφή της ιδέας δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 300 λέξεις και να περιλαμβάνει:
το προτεινόμενο προϊόν/ υπηρεσίας
το αγοραστικό κοινό στο οποίο στοχεύει 
το μοντέλο εσόδων της προτεινόμενης ιδέας (revenue model)
τον νεωτερισμό/καινοτομία που χαρακτηρίζει την ιδέα
 
Παράλληλα το Κέντρο Επιχειρηματικότητας οργανώνει προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν γνώση σε βασικούς τομείς της επιχειρηματικής πραγματικότητας καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση από πεπειραμένους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου μεντόρων και συνεργατών που έχει αναπτύξει.
 
Δηλώσεις συμμετοχής έως 29 Μαρτίου 2019 
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Μάγδα Ηρακλείου, 2310 398347 (καθημερινά 9.30 π.μ – 3 μ.μ) και στο [email protected]
 


:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___