Αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων Συνδρόμου Down Eλλάδος- Μπάνια Λούκα

Θεσσαλονίκη : Παρουσία του ΥΜΑΘ Στ. Καλαφάτη η αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων Συνδρόμου Down Eλλάδος- Μπάνια Λούκα

«Προχωρήσαμε σε μια σειρά σημαντικών μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση πολλών χρόνιων προβλημάτων για τα άτομα με αναπηρία» τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, σε χαιρετισμό του στην Τελετή Αδελφοποίησης του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος και του Συλλόγου Συνδρόμου Down της Μπάνια Λούκα.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, συνεχάρη τους δύο συλλόγους γιατί όπως ανέφερε «κατορθώσατε να σταθείτε πάνω και πέρα από τις δυσκολίες που δημιουργούν η απόσταση και τα σύνορα αλλά κυρίως γιατί προτάσσετε το «Όλοι Μαζί μπορούμε».Στεκόμαστε δίπλα,πρόσθεσε, σε τέτοιες πράξεις όπως η αδελφοποίηση των δύο συλλόγων που ενώνουν τους ανθρώπους από τη Μπάνια Λούκα και την Θεσσαλονίκη και στέλνουν πολλαπλά μηνύματα την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή».

Αναφερόμενος στο έργο του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι «στέκεται δίπλα στους πολίτες, δίπλα στα Άτομα με Αναπηρίες και μέλη Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, αλλά και σε Φορείς Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης, με τα προγράμματα «Δημιουργώ» και «ΣτηρίΖΩ».


Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως