{ Καιρός }

Αegean Airlines. Νέες απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη με 19 Ευρώ


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Αegean Airlines. Νέες απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη με 19 ΕυρώΗ Aegean με απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη φέρνει αγαπημένους Ελληνικούς προορισμούς πιο κοντά.

Η Aegean με απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη φέρνει αγαπημένους Ελληνικούς προορισμούς πιο κοντά.
Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, μπορείς να ταξιδέψεις απευθείας από τη Θεσσαλονίκη στη Χίο, τη Σκιάθο, τη Σάμο, την Καλαμάτα και σε άλλους 8 προορισμούς! Τώρα μπορείς να περιηγείσαι το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα να απολαμβάνεις το μπάνιο σου ή τον καφέ σου σε έναν παραθαλάσσιο ελληνικό προορισμό!
Η AEGEAN διαθέτει απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη
 
• Στη Χίο, το γνωστό σε όλους μας νησί της Μαστίχας με τα ξακουστά καστροχώρια του και τις απέραντες εκτάσεις των μαστιχόδεντρων.
• Στη Σκιάθο, το νησί που συνδυάζει αρμονικά το μπλε της θάλασσας με το πράσινο της φύσης, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό.
• Στη Σάμο, ένα νησί διαφορετικό από τα άλλα, όπου η ιστορία του και οι αρχαιολογικοί του θησαυροί το κάνουν να ξεχωρίζει.
• Στην Καλαμάτα, με την γραφική παραλία και τις ενδιαφέρουσες διαδρομές στα γειτονικά χωριά της Μεσσηνιακής Μάνης.  
• Στη Ρόδο, στο νησί των ιπποτών, για μία ξεχωριστή περιπλάνηση στο χρόνο μέσα στην Παλιά Πόλη αλλά και για μοναδική κοσμοπολίτικη εμπειρία.
 
Για κρατήσεις μέχρι αύριο 22 Μαΐου ισχύει προσφορά από 19 ευρώ για πτήσεις μεταξύ 17.06.2019 - 26.10.2019
 
Επισκέψου σήμερα το aegeanair.com, κλείσε θέση από 19 ευρώ και ζήσε τη δική σου ιστορία στους νέους προορισμούς της Ελλάδας, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ